0
    0
    Košík je prázdny

    Mobilná tlač Konica Minolta

    7.1.2021

    Bezproblémová mobilná tlač


     

     

    Bezplatné riešenie na zvýšenie flexibility mobilnej tlače

     

    Tlač a skenovanie – vždy na dosah ruky vďaka aplikácii Konica Minolta Mobile Print.

     

    Moderné podnikateľské prostredie často vyžaduje, aby sme konali priamo na mieste zoči-voči vážnym problémom, nedostatkom v dokumentácii alebo oneskoreniam. Prenosné počítače a mobilné zariadenia pripojené k bezdrôtovému internetu uľahčili komunikáciu a správu úloh. Našťastie sa táto mobilita a flexibilita rozšírila aj do ďalších oblastí podnikania. Mobilná tlač Konica Minolta Mobile Printing umožňuje okamžité pripojenie k vybranému multifunkčnému zariadeniu a za krátky čas mať výtlačok požadovaného dokumentu vo vašich rukách.

     

    Technológiu mobilnej tlače od spoločnosti Konica Minolta dopĺňa bezplatná aplikácia, ktorú máte na dosah ruky. Umožňuje v okamihu odosielať tlačové úlohy a skenovať dokumenty na diaľku. Nemajte obavy, že nebudete vedieť, ako využívať zložité rozhranie: aplikácia je prehľadná a ľahko sa v nej orientuje aj v prípade, keď sa ponáhľate a riešite niekoľko úloh súčasne. Technológia mobilnej tlače Konica Minolta Mobile Printing je ideálne riešenie pre podniky všetkých druhov a veľkostí – od malých firiem s jednou tlačiarňou, až po medzinárodné podniky s celosvetovou pôsobnosťou.

     

    Logo mobilnej tlače Konica Minolta Mobile Print

    Vlastnosti

    Vlastnosti

    Konica Minolta Mobile Print je bezplatná aplikácia pre mobilnú tlač pre všetky hlavné mobilné platformy, vrátane iOS, Android a Windows 10, ktorá spája mobilné zariadenia s multifunkčnými zariadeniami Konica Minolta. Aké sú dve hlavné funkcie tejto aplikácie? Umožní vám tlačiť a skenovať do mobilného zariadenia, čím sa zabezpečí, že používatelia budú mať dôležité dokumenty vždy po ruke.

     

    • End-to-end šifrovanie súborov
    • Prístupové práva používateľov
    • Znižuje prevádzkové náklady
    • Integrácia s bežnými účtovnými systémami a systémami správy tlače
    • Inštalácia netrvá viac než 10 minút
    • Zabezpečené uvoľnenie tlačovej úlohy

     

    Nie je potrebná zložitá infraštruktúra a nové nákladné zariadenia: teraz sa môžete bez problémov a okamžite pripojiť k jednému zo svojich zariadení a ihneď začať tlačiť. Nezáleží na tom, čo je zdrojom súborov, pretože mobilnú tlač je možné kedykoľvek uvoľniť z vnútornej pamäte zariadenia, e-mailu, prehľadávača, známych programov alebo služby Google Cloud Print. Dokonca aj mobilné skenovanie s multifunkčným zariadením Konica Minolta je teraz jednoduchšie - stačí zdieľať súbory s kolegami, posielať si ich priamo do mobilných telefónov alebo ukladať do cloudu. Typ súboru tiež nie je problémom: Konica Minolta Mobile Print podporuje všetky najpopulárnejšie formáty vrátane JPEG, GIF, BMP, PNG, PDF, TIFF, XPS, DOCX, XLSX, PPTX a ďalšie. Nezáleží na tom, či vám chýba tlačená verzia dokumentu, časť zmluvy alebo iný typ súboru, všetko, čo potrebujete, je prístup k tlačiarni. Zamestnancom môžu byť pridelené prístupové práva. S mobilnou tlačou Konica Minolta zostanete skutočne flexibilní. Máte vo svojich priestoroch hostí? Aj im môžete rýchlo a jednoducho prideliť prístupové práva pre hosťovskú tlač. Autentifikácia pomocou PIN, ID karty alebo užívateľského mena a hesla je bezpečný spôsob ochrany dôverných dokumentov. Nechajte svoje podnikanie rásť a vyskúšajte mobilnú tlač zadarmo. Toto riešenie vám ušetrí čas, peniaze a námahu a zabezpečí, že budete mať tlač neustále pod kontrolou - bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.

     

     

    Konica Minolta Mobile Print workflow